Snaga napajanja nije dovoljna da utiče na računar

- Sep 20, 2018 -

Prvo, čizma ne odgovara, jednostavno ne osvetljava da napajanje nije dovoljno vredno ocenjivanje: vrlo ozbiljno


Ako se pre nadogradnje ne prilagodi domaćinski pribor, može se desiti da je napajanje spaljeno. Međutim, ako se nadogradnja izvrši nakon nadogradnje, stari i novi pribor su povezani, a to se pojavljuje samo kada je test uključen. Ovo će verovatno ukazati na to da je napajanje ozbiljno nedovoljno ili čak ne odgovara novoj platformi. Postoji i manifestacija ove vrste greške, odnosno ponekad se može uključiti normalno, ponekad ne, ponekad se može uključiti pritiskom na prekidač nekoliko puta.


U stvari, bez obzira da li ste nadogradili dodatnu opremu ili zamenili celu platformu, ukoliko nema odgovora kada se uključi pokretač, to jest, ako se uređaj ne upali, to označava da korišteno napajanje ne odgovara nadograđena nova platforma. Maksimalno moguće napajanje nije dovoljno za podršku domaćinu za pokretanje. S obzirom na takvu situaciju, pored zamjene napajanja, u osnovi nema drugog rješenja.


Drugo, ne prepoznajte uređaj za skladištenje, na čvrstom disku se pojavljuje čudno snabdevanje energijom dovoljno nivoa ocenjivanja: ozbiljan


Kada se nadogradnja dodatne opreme završi i može se koristiti normalno, ali ponekad će se zaustaviti na ekranu za samotestiranje nakon pokretanja. Razlog je taj što se jedan ili više IDE / SATA uređaja za skladištenje ne mogu započeti samotestiranjem. Jedno je što se neki uređaji za skladištenje ne mogu normalno prepoznati. Ako proverite da li je kabl za podatke i napajanje ispravno povezan i da nema problema sa kablom podataka i IDE / SATA interfejsom na matičnoj ploči, možda ćete želeti da stavite oči na napajanje.


tri. Ovakva neuspjeh se obično javlja nakon što igrač zameni uređaj za skladištenje kao što je hard disk ili povećava uređaj za skladištenje kada se napajanje starije, kao što su "dvostruki čvrsti disk + pojedinačni optički uređaj", "jedan čvrsti disk + optički uređaj + diktafon "" Ova vrsta usklađivanja Zamena / povećanje uređaja za skladištenje će povećati opterećenje samog napajanja. U slučaju nedovoljne snage, grupa kablova za napajanje koji odgovaraju pojedinačnim uređajima za skladištenje gube snagu i uređaj ne može radi normalno. Ne može se normalno prepoznati tokom samo-testa za uključivanje.


Pored toga, sa previše uređaja za skladištenje podataka ili napajanjem je suviše nisko, ne može se nositi sa novim uređajima za skladištenje u smislu napajanja, a može dovesti do oštećenja skladišta. Neki korisnici smatraju da će hard disk povremeno napraviti "čudno" čudno zvuk nakon nadogradnje. Optička disk jedinica i diktafon često unose beskonačnu petlju prilikom čitanja diska. Samo pritiskom na dugme za izlazak da biste pročitali disk može se nastaviti operacija. desno. U ovom trenutku korisnici moraju obratiti pažnju na ovo. Ako se ova situacija nastavi, hard disk i drugi uređaji mogu biti trajno oštećeni, jer je njihova "nenormalna" operacija uzrokovana nedovoljnim napajanjem. Svako treba da pokuša da izbegne rad hard diska. Pod niskom naponom.


  • 90 ° Muška cijev za fiksiranje creva
  • 45 ° pregradni lakat sa šarkom
  • Orfs Swivel Union
  • 45 ° Okretni lakat
  • Stud Straight Long
  • Muškarci do muške ravne fitinge

Srodni proizvodi