Brzi spojevi privlače oči javnosti

- Feb 01, 2019 -

Nemojte instalirati hidraulični brzi konektor ispred kuće, tako da izloženost suncu lako može prouzrokovati pucanje brze spojnice, što će dovesti do curenja vode. Zbog toga bi brzi konektor trebalo postaviti na mesto koje je bolje od sunca i ventilisati.


Pneumatske brze spojnice ne smiju se koristiti u blizini izvora vatre. Budući da su materijali brzih konektora plastični, oni će se omekšati i deformirati ako budu izloženi visokim temperaturama, tako da su skloni problemima u budućem korištenju.


Brzi konektor je dodatna oprema koja se mora koristiti tokom instalacije metalnog priključka. Međutim, kada koristimo brzi konektor, nismo pažljivo razumeli problem na koji treba obratiti pažnju. Možda ima mnogo ljudi koji govore: Ovo je previše jednostavno, ali da li znate? Na tržištu postoji mnogo metalnih priključaka koji cure, jer brzi konektori nisu povezani, tako da ne mogu biti neuredni.


Molimo Vas da koristite odgovarajući pneumatski konektor za model, prisiljavajući upotrebu različitih tipova brzih konektora.


Ne koristite prekomjernu silu na spoju kada koristite brzu spojnicu. To može prouzrokovati zavrtanje navoja i propuštanje vode na interfejsu.


Budući da je brzi konektor u direktnom kontaktu s filtriranom vodom pročistača vode, materijal brze kuće mora biti ekološki prihvatljiv. Ako se koristi brza spojnica sa slabijim materijalom, može doći do "sekundarnog zagađenja" filtrirane vode.


Pre upotrebe brzog konektora, pažljivo proverite da li je konektor slomljen ili slomljen. Ako se takva pojava dogodi u brzom domu, verovatno će izazvati curenje vode u uređaju ili druge probleme koji mogu izazvati skrivene opasnosti za upotrebu mašine u budućnosti.


  • Ženski 37 ° Jic Swivel
  • Straight Thread Branch Branch
  • Straight Thread Connector Long
  • Orfs Swivel Union
  • Podesiva studna podnožka
  • 90 ° Union Elbow

Srodni proizvodi