Klasifikacija hidrauličkog creva

- Nov 15, 2018 -

Sklop spojnog creva visokog pritiska sastoji se od srednjeg creva i dva spoja. Ponekad se montaža creva visokog pritiska odlikuje spojem. Pošto je radno okruženje creva visokog pritiska veoma široko, uključeni su različiti i ponekad različiti. Na uređaju ima više od dvanaest interfejsa, tako da je potrebno više od desetak konektora. Ako je priključak creva visokog pritiska podijeljen, to će biti velika grana drveta.


1, unutrašnji oblik navoja

Ova struktura je uglavnom pogodna za prilike gde je radni pritisak relativno nizak i protok je relativno velik. Ovaj način povezivanja omogućava promjer cijevi visokog pritiska na odgovarajući način povećan, a zaptivanje uglavnom zavisi od zaptivnog prstena.


2, spoljašnji navoj

Ovaj tip konstrukcije uglavnom se koristi pod uslovima visokog pritiska, a ovaj način povezivanja se uglavnom koristi kada radni pritisak prelazi 1800 bara. Metoda povezivanja je da se matica pričvršćuje spoljnim navojnim priključnim elementom, tako da su zaobljena površina zaptivanja cevi i zaptivna površina spojene komponente tesno spojeni jedni sa drugima kako bi se zapečatili. Povezani delovi mogu takođe biti priključci mlaznica, kao što su pištolji za raspršivanje visokog pritiska, mlaznice za ravno čišćenje, trodimenzionalne rotacijske mlaznice itd. Ili druga creva visokog pritiska. Ovaj način povezivanja može efikasno sprečiti labave veze u složenim uslovima konstrukcije.


  • NS zadržavajuća oraha
  • Slučaj od nehrđajućeg čelika-37 °
  • Interni Hex Port Plug
  • Žensko Jic Tee
  • 45 ° Jic okretni lakat
  • Muški Jic End

Srodni proizvodi