Zajednička klasifikacija hidrauličnih crijeva

- Oct 22, 2018 -

Visokotlačno crijevo zajedničke skupštine sastoji se od srednje crijevo i dva zglobova. Ponekad skupština visokotlačno crijevo se odlikuje zgloba. Jer radno okruženje visokotlačno crijevo je vrlo širok, sučelja uključeni su različiti i ponekad drugačije. Na uređaju, znači više od desetak konektora su potrebni su više od desetak sučelja. Ako priključak visokotlačnog crijeva je podijeljen, bit će velikog stabla.


Jednostavna klasifikacija crijevo zglobova.


obrazac 1, unutarnji navoj


Ova struktura je uglavnom pogodna za prigode gdje radni tlak je relativno nizak i protok je relativno velika. Ovaj način povezivanja omogućava promjer visokotlačnih cijevi na odgovarajući način povećavati i pečaćenje uglavnom zavisi od brtveni prsten.


obrazac 2, vanjski navoj


Ovaj tip strukture se uglavnom koristi pod uvjetima visokog tlaka, a ovaj način povezivanja se najčešće koristi kada se radni tlak prelazi 1800 bara. Način spajanja je lock orah pod pritiskom izvana navojem povezivanje članica tako da sužava brtvljenje površina presjeka cijevi i brtvljenje površine povezanih komponenta se usko slijede jedni druge za brtvljenje. Povezane dijelove također može mlaz privitke kao što su visok tlak pištolji za prskanje, stan čišćenje mlaznica, trodimenzionalni rotirajuće mlaznice, itd., ili drugim visokotlačna crijeva, koja može učinkovito spriječiti labave veze u komplicirane izgradnji uvjetima.


  • Metalni prsten stil B
  • Okrenite Muško Orb
  • 45 ° pregradni lakat sa šarkom
  • Muški faceseal Union Cross
  • Npt 45 ° muško do muško lakat
  • Orb Stud Straight

Srodni proizvodi